Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

4ο Μακεδονικό Αντάμωμα στην Μ.Παναγία Χαλκιδικής!

                                     Π.Σ. Προστασίας & Ανάδειξης Μακεδονικής Κληρονομιάς

Το 4ο αντάμωμα πολιτιστικών συλλόγων Μακεδόνων είναι μια από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία στην Μ.Παναγία της Χαλκιδικής από την ''Εταιρία Πολιτισμού & Παράδοσης Μ.Παναγίας''.
Ο Σύλλογος μας τιμώντας τον σκοπό ιδρύσεως του αποδίδει το δέοντα σεβασμό στην σπουδαία αυτή εκδήλωση που είναι εκδήλωση-γιορτή όλων των Μακεδόνων, συμετέχοντας με το χορευτικό μας συγκρότημα, τον Π.Σ. Προστασίας & Ανάδειξης Μακεδονικής Κληρονομιάς, παρουσιάζοντας χορούς από την περιοχή του Ρουμλουκιού.
Τα πανέμορφα πετρόχτιστα καλντερίμια και σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού της Μ.Παναγίας πλημμύρισαν από δεκάδες χορευτικά συγκροτήματα προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και ανατριχίλας στους παρευρισκομένους κάτω από τους ήχους αρχέγονων αυθεντικών ελληνικών μουσικών οργάνων, του ζουρνά, του νταουλιού και του κλαρίνου!
Το μήνυμα ολονών ξεκάθαρο, ειλικρινές, με ελπίδα και ΧΩΡΙΣ συμβιβασμούς, η Μακεδονία ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
Ευχαριστούμε θερμώς και από καρδιάς τους διοργανωτές, τον κύριο Βλαχοθεόδωρο Κωνσταντίνο για την τιμητική πρόσκληση και ΑΡΙΣΤΗ φιλοξενία του συλλόγου μας, τους υπόλοιπους χορευτές και συμετέχοντες πολιτιστικούς συλλόγους που μας χάρισαν αξέχαστες μοναδικές στιγμές, τους υπέροχους μουσικούς μας και τέλος τα θαυμάσια παιδιά μας, τους χορευτές και χορεύτριες του Π.Σ. Προστασίας & Ανάδειξης Μακεδονικής Κληρονομιάς που με την στάση τους, το ήθος και την εμφάνιση τους μας ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ για ακόμη μία φορά!















































































(δείτε περισσότερα ΕΔΩ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1598036807115078.1073741844.1485997504985676&type=3)

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους και όλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου